One down, one to go

Forrige | Neste

Både veileder og jeg er relativt fornøyd med min eksamensoppgave med den friske og frekke tittelen “Reklamens vilkår og problemer på web”. Så den anser jeg meg ferdig med, og vil legge den ut her om jeg får ånden over meg en dag.

Neste oppgave skal skrives innenfor computermediehistorie. Jeg har lenge lurt på hva jeg skulle skrive om innen det, men nå tror jeg at jeg har En Plan (TM). Jeg tenker å ta utgangspunkt i bloggehistorien, og bruke det som utgangspunkt for å skrive noe generelt om webhistorien. Det er morsomt, men litt ambisiøst da jeg enda ikke har funnet mange kilder om blogging. Under er imidlertid en liten liste basert på noen timers relativt aktiv surfing.

Noe mer enn det har jeg strengt tatt ikke funnet, men tips mottas gjerne!

Skrevet Monday 19. May 2003 klokka 16:42 og arkivert under Medievitenskap.

Én kommentar:

  1. “Reklamens vilkår og problemer på web” høres ut som noe jeg må innnrømme jeg ville ha nytte av. Gleder meg til du legger den ut, event. er det kanskje mulig å få den tilsendt pr. e-post? ;-)

    På førhandes takk og sånn :-)


    Sa Jarle Thursday 22. May 2003 klokka 13:48 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/05/one-down-one-to-go/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)