Nye blogger

Forrige | Neste

Bloggleselista mi har ikke vært oppdatert siden jeg laget bloggen, selv om flere blogger jeg leser og liker ikke står der. I første omgang kommer Tommy Myrvoll, en blogg jeg har lest en stund uten å vite at jeg faktisk kjenner vedkommende.

Så tre på A. Annettens udødelige makrell kommer på plass, samme gjør Anjas faen, og samtidig Anders Jacobsens blog, selv om han nylig har henfalt til den klamme kapitalisme!

Et par engelske forsvinner også. Ikke fordi jeg ikke liker dem, mer fordi jeg vil begrense antallet engelske blogger.

Ellers: Sommerferie. Tromsø. Og jeg vet ikke hvor mye som blir postet i den måneden det varer. Kanskje lite, kanskje litt mer.

Skrevet Tuesday 8. July 2003 klokka 13:37 og arkivert under Generelt.

4 kommentarer:

 1. Heisann! Alltid hyggelig aa bli lagt til leselister (og det inspirerer meg alltid til aa besoeke de som linker til meg :-)

  Ang. den klamme kapitalismen, innroemmer jeg at det er med en viss tvil og kun foreloepig som et eksperiment at jeg har lagt til google’s reklamesnutter paa sidene mine…

  Finner du dem forstyrrende; eller er det mer paa prinsipielt grunnlag at du ikke liker dem? Er interessert i aa hoere!

  Happy blogging!


  Sa Anders Tuesday 8. July 2003 klokka 14:07 | #

 2. Annonsene er små, og plassert diskret på sidene så de forstyrrer ikke så mye. (Men samtidig er det jo noen linjer jeg vil velge å overse hver gang jeg besøker siden).

  Så det er vel _mer_ prinsipielt i grunn. Ikke at jeg har noe i mot at folk tjener penger på sidene sine, det er mer at blogger har vært befriende fri for annonser så langt, noe som har vært, vel, befriende :)


  Sa Vegard Tuesday 8. July 2003 klokka 14:47 | #

 3. Enig… Hvis jeg finner en lur Movable Type makro som kan gjoere susen tror jeg jeg vil beholde reklame kun paa individuelle arkiver eldre enn et visst antall dager; paa den maaten kan jeg holde bloggen fortsatt befriende fri for reklame for faste gjester mens jeg samtidig kan tjene en krone eller tre paa folk som kommer via soekemotorene (so goes the theory :-)

  … kanskje jeg skal begynne med aa fjerne dem fra forsiden i allefall :-)


  Sa Anders Jacobsen Tuesday 8. July 2003 klokka 15:20 | #

 4. Det hadde faktisk vært en lur løsning og et bra kompromiss! Men jeg har ikke den fjerneste anelse om hvordan du kan gjøre det.. :)


  Sa Vegard Wednesday 9. July 2003 klokka 9:05 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/07/nye-blogger/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)