Film er best på utekino

Forrige | Neste

I serien “konsepter andre byer bør adoptere” er tiden kommet til utekino. I går kveld var jeg og, i følge arrangørene, 10.000 (!) andre i Fælledparken og så The Recruit som var kveldens overraskelsesfilm.

Utekinoen er gratis og arrangert av TV2 Zulu, dansk tv2 sin litt alternative søsterkanal (nrk2-ish). Filmen var helt grei, og ikke stort mer, men det er definitivt noe eget med å ligge i en park i mørket og se film med stjernehimmelen over seg. Og det selges selvsagt øl, vin, brus, pølser, popcorn og alt annet man trenger for en bra filmopplevelse.

Skrevet Wednesday 20. August 2003 klokka 13:09 og arkivert under Film og tv, København.

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/08/film-er-best-pa-utekino/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)