Noen smakebitbilder

Forrige | Neste

Jeg har fått testet kameraet mitt litt, og allerede klart å bli veldig knyttet til det! Her er et svært lite utdrag av bilder jeg har tatt siden jeg fikk det. Billedkvaliteten er langt fra ille, og her er den i tillegg satt ned veldig mye for at ikke bildene skulle bli så store. Alt i alt en fin, fin leke!

thumbnail

thumbnail

Fra loppemarked i Nørrebrogade, i dag.

thumbnail

thumbnail

Utsikt fra Dronning Louises bro, i dag. Og meg gjennom “retro”-filter, i går.

thumbnail

thumbnail

Fra Christianshavn, to dager siden. Og meg, som i følge to uavhengige kilder ser ut som Tommy i Tommy og Tigern. Fjas.

Skrevet Saturday 30. August 2003 klokka 18:51 og arkivert under Bilder.

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/08/noen-smakebitbilder/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)