Hjemtur

Forrige | Neste

Da jeg dro hjem fra torsdagens konsert var det mørkt, litt tåke, og folketomme gater. Kombinert med et kamera som ikke er spesielt bra til å ta bilder i mørket gjorde at nabolaget så litt skumlere ut enn det er. Bare se!

mørke gater på Nørrebro

mørke gater på Nørrebro

mørke gater på Nørrebro

mørke gater på Nørrebro

mørke gater på Nørrebro

Skrevet Monday 10. November 2003 klokka 16:51 og arkivert under Bilder.

2 kommentarer:

  1. Ser skumelt ut ja… Vet ikke om du hadde drukket øl, eventuelt hvor mange, på konserten, men bildene kunne man tro ble tatt gjennom en linse påvirket av brunt sprudlevann (hadde det ikke vært for tåken da). Et sprudlevann som er kjent for å kunne roe nerver om man er av den nervøse typen. Om det taes i tilstrekkelige mengder. Med tanke på det siste bildet i serien kan man jo tro at det er nettopp det som har skjedd – nervene er kommet under kontroll og videre dokumentasjon av reiserute i tilfelle kidnapping eller lignende ikke lengere er nødvendig.


    Sa Tommy Tuesday 11. November 2003 klokka 20:35 | #

  2. Det ble vel en tre-fire øl på konserten ja, og nervene var under stålkontroll, men interessant at du antyder at jeg fyllefotograferer!

    Angående det siste bildet, så er det min lokale kiosk som ses, ikke min lokale pub (dette er jo Danmark). Din forklaring på hvorfor reiseruta ikke er videre dokumentert er mer interessant, men dessverre er det nok bare for jeg bor 100 meter fra nevnte kiosk, og resten av reiseruta er umåtelig uinteressant.. :)


    Sa Vegard Wednesday 12. November 2003 klokka 11:52 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/11/hjemtur/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)