Kalas Kopenhagen

Forrige | Neste

epo-555 på scenen

Fredagen ble, symbolsk nok, feiret på Ungdomshuset. Hadde det vært en vanlig dag ville det sikkert vært en punk-konsert der, men i helgen ble Kalas Kopenhagen avviklet for første gang. En ny, liten festival som har til hensikt å fremme dansk indierock (ok, jeg vet ikke om dette er meningen, men det regner jeg sterkt med). De har en veldig tøff scene, alle band spiller gratis, og et todagerspass koster skarve 100 kroner.

Dansk rock sier du? Jo, tross all tidligere erfaring og historie viste det seg at Danmark faktisk har noen band det kan være verd å følge med på. Av de jeg fikk med meg var Epo-555 kanskje mest interessant. Et band som er så indiecool at de ikke engang har gitt ut plate, men legger låtene sine ut i arbeidversjoner på nettet, så man kan følge progresjonen fra øvingslokalet til ferdig plate (som snart kommer). Om så mange gjør det vet jeg ikke, men det er en fiffig idé.

Videre fikk jeg med meg Træning, som overrasket positivt (kanskje mest fordi en venn av meg hadde sagt det lignet Cardigans, og det gjorde de altså ikke). The Figurines spilte visstnok også en bra konsert, hvilket jeg ikke kan uttale meg om. På dette tidspunktet hadde mengden økologiske øl, som koster fra 10 til 12 kroner stykket, sløret min oppmerksomhet alt for mye.

Forøvrig, søndagen var unormalt ille, og den verste jeg har hatt på veldig, veldig lenge. Jeg tror det har mer å gjøre med økologisk øl enn med alderen.

Skrevet Monday 1. December 2003 klokka 18:30 og arkivert under København, Musikk.

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/12/kalas-kopenhagen/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)