Den Sorte Diamant

Forrige | Neste

den sorte diamant

den sorte diamant

den sorte diamant

den sorte diamant

I går var det nydelig vær, og jeg tok meg derfor en fridag lesedag, og syklet ned til Den Sorte Diamant, eller Det Kongelige Bibliotek. Universitetet tilbyr ikke lesesaler så dette har tidligere vært min faste lesesalsplass.

I tillegg til at bygget er helt genialt har de en café der, utstillinger i kjelleren, og to store moderne lesesaler med plass for bærbar pc og gratis nett-tilkobling. Og siden diamanten er et tilbygg til det gamle biblioteket finnes det også en veldig gammel og erverdig lesesal, med høyt under taket, lysekroner, eike(?)pulter og sånne snedige små grønne lamper. Så uansett hva man leser eller jobber med finnes det en passende setting. Og hver dag rundt lunchtider spiller alle høytalerne litt ambient eller lignende i noen minutters tid!

Da er det ikke så farlig at man ikke kan lese på universitetet (som forøvrig er et av de tristeste byggene i hele København).

Skrevet Thursday 12. February 2004 klokka 17:25 og arkivert under Bilder, København.

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2004/02/den-sorte-diamant/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)