Speciale ute

Forrige | Neste

Etter noen timers html-knot er nå specialet / hovedfagsoppgaven som til slutt kom til å hete “Nettverksorganisering i webmediet – en gjennomgang av tre sentrale fenomener på World Wide Web” lagt ut på web.

Det handler om, *trommevirvel*, nettverksorganisering og hvordan man kan bruke en nettverksmodell til å løse noen problemer med organisering, behandling og presentasjon av data på webm og tar utgangspunkt i, *trommevirvel*, tre sentrale fenonemer på web. Nemlig søkemaskiner i form av Google, personalisering i form av Amazon og nettfellesskaper som sett gjennom blogger. Om noen skulle finne på å lese den og vil kommentere, stille spørsmål, lovprise meg (not very likely) eller skjelle meg ut er det bare å bruke kommentarfeltet eller mail!

Og man takker Mikkel Weider for veiledning, og de brukervennlige hos Grey Digital for mange andre ting!

(ellers: jeg prøver å få det til å gå opp for meg selv at jeg har flyttet fra København for denne gang, at jeg er hjemme i Tromsø på relativt ubestemt tid, og har begynt på jobb igjen.)

Skrevet Thursday 5. August 2004 klokka 11:05 og arkivert under Medievitenskap. Merkelapper: |

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2004/08/speciale-ute/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)