Mandelakonserten

Forrige | Neste

Noen har kanskje fått med seg at det var Mandelakonsert i Tromsø i helga, og at Tromsø valgte å vise seg fra sin beste side, etter å ha vist seg fra sin verste side i ukesvis, og alle dagene opp mot konserten.

De to første bildene viser konsertområdet, det tredje viser hvor vi satt og drakk øl under flere av konsertene (selv om været var bra gjorde ikke det artistene mer interessante). Siste bildet er utsikt over området på vei hjem til seng.

Jeg fikk billett da jeg var med på en arbeidssjappe (workshop) den helga, og fikk den ære av å starte søndagen med å holde en presentasjon, etter fire timers søvn og generelt nedsatt allmenntilstand. Jeg fikk videre lov til å jobbe frem til midnatt. Det var mindre positivt.

Skrevet Wednesday 15. June 2005 klokka 14:17 og arkivert under Bilder. Merkelapper: |

2 kommentarer:

  1. Så fint ut. Søndag hørtes mindre fint ut. :)


    Sa Lon Wednesday 15. June 2005 klokka 16:19 | #

  2. Den værvendingen vi opplevde i helgen hadde et religiøst preg over seg – i motsetning til din søndag.


    Sa Tommy Myrvoll Thursday 16. June 2005 klokka 0:19 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2005/06/mandelakonserten/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)