Mer kjendisjag

Forrige | Neste

Min kjendisstatus har som kjent gått meg totalt til hodet, og via Ellen ble jeg i dag lurt lengre ned i avgrunnen. Man kan slå fast at jeg ligner 40% på veldig gamle amerikanske menn, 20% på døde amerikanske menn, 20% på yngre skotske menn, og 20% på en vakker jente på 22 år.

Skrevet Sunday 4. March 2007 klokka 13:56 og arkivert under Humor. Merkelapper:

3 kommentarer:

 1. Mao. et pent, klassisk utseende =).


  Sa Ellen Monday 5. March 2007 klokka 0:31 | #

 2. Kjendiseri…

  Ellen har funnet ut hvilken kjendis hun ligner mest på, og utfordrer andre til å gjøre det samme. Jeg er ofte lett å utfordre til slikt, og det at det innbefatter litt kul teknologi, gjør meg ikke akkurat tyngre å be….


  Sa Lasses hjemmeside Monday 5. March 2007 klokka 9:40 | #

 3. Hmm – ingen trackback i funksjon? Uansett, jeg gjorde også slikt: http://www.lassedahl.com/b/kjendiseri!


  Sa Lasse G. Dahl Monday 5. March 2007 klokka 22:25 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2007/03/mer-kjendisjag/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)