To dager i San Antonio

Forrige | Neste

Jeg har nylig vært i Austin for South by South West Interactive. Vi kom noen dager tidligere, og bestemte oss for å sjekke ut nærområdet litt. Vi definerte nærområdet til å være San Antonio, halvannen time unna. Med Grayhound. Skal man ha en amerikansk opplevelse skal man jo gjøre det ordentlig.

San Antonio er kanskje mest kjent for å være hjemmet til The Alamo, hvor slaget ved Alamo sto. Hit valfarter eldre amerikanse turister for å få med seg litt ekte amerikansk historie. Alamoen selv kan best karakteriseres som en pitteliten steinkirke, med lite interessant innhold, selv om plaketten utenfor karakteriserte det som et frihetssymbol for hele verden.

Ut over det var San Antonio helt annerledes enn Austin. Det var veldig fint der, på en litt cheezy måte. De fleste menneskene var eldre. De har en elveparade, som gjør det til en gåvennlig by, og vår lett homofile kelner på en meksikansk restaurant kunne fortelle oss at byen er preget av mye gamle penger, og tradisjonelt er ansett som erkerepublikansk.

Været var upåklagelig, og turen var ellers kort men god. Det er også alltid morsomt å oppleve byer man typisk ikke velger å reise til. I alle fall ikke med mindre man er en eldre amerikansk turist på utkikk etter litt ekte amerikansk historie. Greyhound er forøvrig noe oppskrytt. Foruten en kar som tafsa meg litt i nakken mens han sov, var det bare en helt vanlig buss, med temmelig vanlige folk.

Skrevet Thursday 22. March 2007 klokka 22:09 og arkivert under Bilder, Reiser og turer. Merkelapper: | | |

5 kommentarer:

 1. Endelig noe annet enn bokanmeldelse :)


  Sa Lon Friday 23. March 2007 klokka 20:15 | #

 2. schnavlapåreidua! :)


  Sa Vegard Friday 30. March 2007 klokka 9:23 | #

 3. Ang Greyhound-bussen, har du lest White Trash av Gordon Rennie og Martin Emond? foruten å være kanskje verdens kuleste tegneseriebok, så er det en ganske artig historie om Greyhound-bussen i den. IKKE vanlig buss, INGEN vanlige mennesker hehe. Anbefales! Noen ganger så skuffer virkeligheten ja :/


  Sa Jarl-Stian Saturday 31. March 2007 klokka 0:16 | #

 4. Ikke lest den nei, men internett sier også at den kan være verd å lese. Men hvor får jeg tak i den? Internett vil ikke selge..


  Sa Vegard Sunday 1. April 2007 klokka 13:02 | #

 5. Lenge siden jeg var der. 6 år tror jeg. Jeg likte byen godt jeg – en sløv deilig by hvor man cruiser rundt i jeep’en, spiser mexikansk og drikker drinks.
  Fine bilder.


  Sa joppa Saturday 14. April 2007 klokka 12:27 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2007/03/to-dager-i-san-antonio/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)