Alt skal vekk av Bård Torgersen

Forrige | Neste

Alt Skal Vekk er tidligere Natt&Dag-journalists Bård Torgersens debutbok, om en ung mann som begynner å gi faen.

Vi blir tatt fra hytta i skauen til broren hans, hans eneste familie, til rikmannshjem på Nordstrand, klubber i Oslo, forsømte leiligheter, psykisk ustabile kjærester, til de spesielt skitne sidene av Las Palmas og New York sammen med vår helt, som stadig raser kjappere utenfor stupet ved hjelp av piller, vold, sex og crack.

Det er intens og god lesning hvis du har en kveld eller to til overs, og jeg leser det i alle fall som en slags post-klubbing-bakrus etter litt for mange moropiller på 90-tallet. Men det gjør visst ingen andre omtaler jeg har lest, så det kan kanskje bare være meg. Det jeg likte best var imidlertid skildringene fra Las Palmas og New York, som er sjeldent gode.

Torgersen har nylig kommet ut med sin nye bok, Det siste dyret, og jeg ser ikke bort fra at jeg plukker opp pocketen av den også når den kommer!

Skrevet Monday 7. January 2008 klokka 19:06 og arkivert under Litteratur. Merkelapper: | | | | |

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2008/01/alt-skal-vekk-av-bard-torgersen/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)