Sentral og fin toroms leilighet til salgs i Tromsø

Forrige | Neste

Jeg skal oppdatere sivilstatus til samboer, og for at det skal kunne gjøres må jeg selge mitt trivelige og svært sentrale hjem gjennom over tre år.

Oppdatering: Den begrensede perioden er herved over, og jeg har gitt Eiendomsmegler1 oppdraget med å selge leiligheten!

I en begrenset periode blir jeg å prøve å selge utenfor megler, da jeg ikke har lyst å betale opp mot 70.000 kun for en annonse på finn.no, og litt hjelp med papirarbeid. Det betyr også at leiligheten blir mindre eksponert (i dag her, så kommer Facebook og andre tjenester jeg finner etterhvert). Du har sjansen NÅ!

Jeg har fått uavhengig takst på 1.400.000 (åpner pfd), som jeg personlig synes er lite, men jeg blir å selge den til den summen med mindre flere byr og jeg kan selge over. I fall salg vil alt av skjøter og salgskontrakt etc. bli behandlet gjennom advokat, så det går rett for seg for begge parter.

Vitale data

Leiligheten er en toroms selveierleilighet, som ligger i Grønnegata 109 i Tromsø, altså svært sentralt i (nord)byen. Leiligheten er på 38 m2, og har en veldig god planløsning og god standard. Husleie er på ca. 900 kroner, som inkluderer ytre forsikring, kabel-tv (med mulighet for billig internett på toppen), vedlikeholdsbudsjett og andre driftsutgifter. Alt økonomisk og administrativt i sameiet går gjennom TBBL eiendomsforvaltning.

Hvorfor kjøpe denne

Selv om markedet for toroms i Tromsø ikke akkurat er begrenset, er denne etter mitt skjønn et varp. På finn.no ligger det nå 11 leiligheter til salgs mellom 1.400.000 og 1.450.000 hvorav alle har fellesgjeld på mellom 80.000 og 390.000, og ingen ligger i sentrum. Dette er altså et godt kjøp, uansett om jeg er noget inhabil.

Visning og / eller bud

Se annonse på finn.no for kontakt- og budinformasjon.

Ta kontakt med meg på telefon (47 41 77 31) eller mail vegardjo@gmail.com) for visning, eller alle andre spørsmål. Bruk også gjerne kommentarfeltet her for generelle spørsmål. Ved bud gjør vi det sånn at jeg får en bekreftelse fra banken din om at finansiering er i orden!

Have a look-see

(klikk bildene for større versjoner)

Leiligheten er i andre etasje mot sørvest, innenfor den hvite ramma jeg så pent har tegnet på.


View Larger Map

Skrevet Monday 16. June 2008 klokka 14:59 og arkivert under Generelt.

6 kommentarer:

 1. Stilig! Lykke til med både salg og samboerskap. :-)

  Jeg gikk for øvrig nesten forbi i forrige uke, da jeg var ute og tok noen bilder på kveldstid. Tromsø er en pen by med hyggelige mennesker.


  Sa Martin Bekkelund Monday 16. June 2008 klokka 22:06 | #

 2. Ja, lykke til! Om noen er ute etter noe i Trondheim i stedet for Tromsø kan man ta en titt på denne. ;-)


  Sa Lon Tuesday 17. June 2008 klokka 14:44 | #

 3. Gled deg til samboerskap. Det er av og til helt fantastisk!


  Sa Lasse G. Dahl Tuesday 17. June 2008 klokka 19:47 | #

 4. Flytte til Tromsø?…

  Skal du flytte til Tromsø? Eller bor du der allerede, men kunne tenkt deg en annen bosituasjon?…


  Sa Lasses hjemmeside Tuesday 17. June 2008 klokka 19:59 | #

 5. […] Om du leier i Tromsø, eller er på vei dit, er det kanskje aktuelt å kjøpe noe? Vegard har leilighet til salgs, og forsøker i første omgang å se om han greier å selge den utenom megler. Om det virker interessant kan man ta en titt på hans innlegg med bilder og slikt her: Sentral og fin toroms leilighet til salgs i Tromsø […]


  Sa b:Lo[n|g] » Blog Archive » På utkikk etter leilighet i Tromsø? Monday 30. June 2008 klokka 19:27 | #

 6. Vegard selger sin leilighet. Sentralt og miljøvennlig å så henseende[…]


  Sa Tommy Myrvoll Tuesday 1. July 2008 klokka 0:37 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2008/06/sentral-og-fin-toroms-leilighet-til-salgs-i-tromso/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)