Trettitre!

Forrige | Neste

Mitt saktegående timelapse-prosjekt fikk i går en ny installasjon, da jeg ble hele 33 år gammel, og derfor tok et bilde av meg selv til denne bloggen, som tradisjonen sier.

Riktignok ble jeg litt for hektet på Mad Men i går til at jeg klarte å knote ut denne posten på dagen, men her er den, og bildet er i alle fall tatt på rett dato! Bursdagen etter teveserietitting ble feiret med tilstrekkelige mengder øl og rom på Perez, noe som også begynner å nærme seg en tradisjon!

Tidligere år ses her: 32, 31 år, 30 år, 29 år, 28 år og 27 år

Skrevet Sunday 29. November 2009 klokka 17:38 og arkivert under Generelt. Merkelapper:

Én kommentar:

  1. Og du blir jo bare finere og finere!


    Sa Lasse G. Dahl Thursday 10. December 2009 klokka 22:40 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2009/11/trettitre/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)