Thailand

Forrige | Neste

Min nettversjon av fenomener som slow-food, slow-journalism og lignende er slow-blogging. Motstykket til den hektiske, nyhetsbrytende avantgarde-formidlingen som mange ønsker å drive med. Jeg formidler veldig lite, når jeg først gjør det er det veldig gamle ting, og de er helt uten allmenninteresse!

For over en måned siden kom vi hjem fra Thailand, hvor vi tilbringte to uker på Koh Lanta. Grunnet indre hybelbeboer i Marie (yey!) valgte vi også å bo unødvendig fint, og nesten ikke gjøre noe mens vi var der.

Slutten av mars er kjent som den tørreste og varmeste perioden i den thailandske sesongen, så det var litt rart at det høljet ned halvparten av tiden der. Men vi fikk lest mye, badet en del, spist tilstrekkelig med curry, og hadde det veldig fint. Koh Lanta var fabelaktig for en rolig ferie, selv om det går charter dit, og jeg drar gjerne tilbake!

Bilder fra ferie hører med:

Lese bok. Dette var egentlig hovedaktiviteten vår.

Hotellet hadde en flytebrygge som man kunne bade fra ved lavvann. Da det kom uvær måtte denne tas inn, noe som sysselsatte halve Sør-Thailand i en ukes tid.

Dette har jeg valgt å kalle “Båt og bølger”.

Marie tester vannskorpa.

Siste dagene fikk vi solnedgangen, her fra hotellromverandaen vår. Du slår ikke utsikten derfra så lett.

Alt i alt, nydelig land nok en gang!

Skrevet Friday 6. May 2011 klokka 20:42 og arkivert under Bilder, Reiser og turer. Merkelapper: |

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2011/05/thailand/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)