En forsiktig lansering

| Neste

Så er endelig domenet mitt oppe å kjøre. Siden mine tidlige dager på nett har det vært klart at jeg en gang i fremtiden skulle eie vgrd.com. Synd men sant så har et ganske døvt firma ved navn VGRD computers allerede registrert dette.

Uansett, vgrd.dk og tilhørende webhotell ble mitt for en beskjeden sum, så jeg får være fornøyd med det.

For et års tid siden begynte jeg å lese diverse blogger, og siden da har jeg tenkt “jeg vil også ha en sånn”. Det er en av hovedgrunnene til at bloggen i det hele tatt eksisterer. En annen er at jeg endelig kom meg til å lage noen ordenlige websider, og en blogg gjør (de fleste) websider mer interessante.

Hva jeg vil skrive her vil sikkert variere over tid, men sannsynligvis en del om bøker, musikk, filmer og konserter jeg leser / hører / ser. Og sikkert en del om studier, om København, og ellers andre ting som måtte falle meg inn.

Ting er fortsatt ikke helt på plass her. Movable Type skal konfigureres litt mer, sidene skal validere etterhvert, og det vil komme noe mer innhold. Blant annet vil det bli lagt ut en del bilder så snart jeg:

Eksamensperioden er også her, og tradisjons tro vil jeg nok finne på en hel del ting å gjøre for å slippe å skrive. Jeg ser frem til å et rent rom igjen, samt fikse de resterende tingene her. Jeg ser ikke frem til å nok en gang måtte skrive eksamensoppgaver rusa på kaffe og panikkangst.

Skrevet Wednesday 14. May 2003 klokka 14:55 og arkivert under Generelt.

2 kommentarer:

  1. Arti for ungan.digga den rått
    hilsen HAnarne


    Sa rotta Thursday 15. May 2003 klokka 0:48 | #

  2. Veldig fin blogg synes jeg. Hittils har det vært mye interesant å lese. Skal følge med videre – har allerede lagt deg inn i AmphetaDesk bloggleseren (anbefales) og følger med.

    Lover på tro og ære at jeg skal få på plass en link tilbake til deg også. (Takk for linken!)


    Sa Jarle Tuesday 20. May 2003 klokka 13:23 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/05/en-forsiktig-lansering/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)