En glad harry! Moi?

Forrige | Neste

Jarle er bekymret fordi han er for snobbete. Jeg har det motsatte problem.

“Glad harry

du fikk 6 av totalt 18 poeng

Du er kanskje fra Buskerud eller Bodø, jobber som dørvakt, og trives med det. Ingen vits i å anstrenge seg.”

Nei nu, altsaa..

Kongefamilien er harry (så harry at de nesten har blitt kule igjen, men det er en annen diskusjon.) Samtidig er jeg litt lettet over at man kan skåle med kongen. Trodde ikke det, og syntes litt synd på han.

Det er en utslitt klisje å hevde at Frankrike er det mest riktige ferielandet. Hadde jeg ikke likt meg der hadde jeg vært fristet til å si at det er harry å dra på ferie i Frankrike.

Hvem sier navnet sitt først i et selskap? Det er det selvsagt regler for, men som det moderne menneske jeg er svarer jeg at det ikke er det. Vi lever da tross alt i en tid hvor idealet er likestilling mellom kjønn, alder og stand? Noe annet er harry.

Hvor jeg helst vil studere? Yale, Columbia eller Harvard? Men min motivasjon er nok KU mer enn nok!

Hva svarte jeg så rett på? Jo, jeg kan kjøre Bentleyen min til den fuksjonelle hytta mi. Og det er liksom ikke harry? Verden går til hundene, sann mine ord!

Skrevet Monday 26. May 2003 klokka 10:13 og arkivert under Generelt.

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/05/en-glad-harry-moi/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)