Papadue

Forrige | Neste

Hagen vår har lenge vært en zoologisk hage i miniatyr. Først kom ringduekjæresteparet som bor på plenen, og har seg på hagegjerdet. Så kom spurvekjæresteparet som bor, har seg og slåss i takrenna. Og en kveld vi satt ute kom det en rev (!) springende gjennom hagen. Tidligere har jeg også sett en rotte der.

I forigårs ble det imidlertid veldig eksotisk, da det pluttselig satt en liten papegøye-/kakaduelignende sak midt på plenen. Vi klarte ikke å fange den, men den fikk noen gamle müslifrø som den mesket seg med. Dagen etter satt den på samme plass og spiste müsli, men i dag er den borte. Håper den ikke har blitt tatt av en rev eller ulv i løpet av natta..

Og dette er ikke engang inne i Danmarks ville fjell og skoger. Det er en timinutters metrotur fra Kongens Nytorv. Merkelig.

Skrevet Friday 30. May 2003 klokka 10:49 og arkivert under Generelt, København.

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/05/papadue/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)