Studieliv

Forrige | Neste

Det er faktisk ikke så verst å være student på dager som dette, hvor man kan sitte på terassen med utsiden badet i sol, innsiden badet i kaffe, og for en gangs skyld lesende i en interessant og morsom fagbok. Noen fordeler er det ved å ikke bo midt i sentrum, tross alt.

Og jommen tror jeg ikke at jeg har løst den store gåten om hvordan jeg skal skrive en oppgave på ~30 sider på ~30 dager uten å bli fullstendig sinnsyk. Brun blir man òg. Så nå skal det skrives.

Skrevet Wednesday 28. May 2003 klokka 15:11 og arkivert under Medievitenskap.

4 kommentarer:

 1. Høres ut som du har en god plan. Ønsker lykke til med oppgaven – og husk : Det er mulig å drikke for mye kaffe, så pass på!


  Sa Tommy Wednesday 28. May 2003 klokka 17:29 | #

 2. takkogtakk! planen med å skrive inne gikk forøvrig i vasken etter ca 15 minutter, så jeg satt meg ute å begynte å skrive *for hånd*. en merkelig følelse. i dag gjør været at jeg må gjenta dette.. men man skal vel ikke klage :)


  Sa Vegard Friday 30. May 2003 klokka 10:29 | #

 3. Man blir vitterlig sinnssyk. Jeg misunner dog alles terasser så det ljomer.


  Sa Åse-Berit Saturday 7. June 2003 klokka 16:15 | #

 4. Terasse er en briljant oppfinnelse, men det er litt nedtur at jeg bare kan nyte min i ca 22 dager til..


  Sa Vegard Saturday 7. June 2003 klokka 17:58 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/05/studieliv/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)