To nede, ingen å gå!

Forrige | Neste

Så setter jeg punktum. Jeg er nå så lei av den siste eksamenoppgaven min at jeg ikke engang klarer å lese gjennom den. Helt sant. Så jeg leverer allerede i morgen. Oppgaven er skrevet ut, men mangler innbinding og, vel, levering (kontorene var stengt). Oppgaven med den hysterisk usexy tittelen “Weblogs – historisk kontekst og perspektiver” blir lagt ut her innen en ukes tid tenker jeg.

Med andre ord: jeg har sommerferie!

Noterer også at neste semesters kurser er lagt ut. Flere av kursene ser interessante ut, men da jeg sannsynligvis skal ut i praksis kan jeg ikke følge noen. Regner likevel med å ta en enkel og praktisk eksamen i kurset “At skrive til internettet”. En lumsk plan har allerede begynt å murre i bakhodet.

Men hysj, der lokket visst terassen med kolde øl! Bare til meg!

Skrevet Wednesday 25. June 2003 klokka 17:35 og arkivert under Medievitenskap.

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/06/to-nede-ingen-a-ga/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)