Alternative røykadvarsler

Forrige | Neste

røykpakke: de ryger jo ikke sig selv

Som røyker selv klarer jeg ikke å ha så mye i mot mer synlige advarsler, høye priser, at Prince Light nå heter Prince White etc. Men som alltid vil det komme reaksjoner om man overdriver.

Røykpakken her kjøpte en kamerat av meg på Understellet i helgen. Noen som kaller seg Spekulator har utviklet alternative røykeklistremerker, som nå selges på utvalgte steder i København. Andre favoritter inkluderer “Margrethe gør det også”, “lægerne bliver stadig bedre” og “Du kan bli ramt af en bus i morgen” (med forbehold om dårlig hukommelse og dårlig dansk).

Skrevet Tuesday 16. September 2003 klokka 12:34 og arkivert under Humor.

6 kommentarer:

 1. vi vil have at folk skal stoppe med at ryge for vi er super womans :b :) hvorfor skriver i ikke om at man skal stoppe helt ærlig!! det er for dumt :( hallo…stop med at ryge NU!!!!!

  det er så fucking DUMT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  kærlig hilsen


  Sa jennika Tuesday 7. February 2006 klokka 10:35 | #

 2. kor genialt


  Sa Kai Thursday 30. March 2006 klokka 8:09 | #

 3. Heei! Jeg er ei jente på 14 år som har røyk i ca 2 mnd! Jeg synes den pakka der var driit kul, og hadde gjort mye for å få en sånn;D


  Sa Hanne Tuesday 2. May 2006 klokka 0:26 | #

 4. Hei, du får slutte når det slutter å være kult da.

  Jeg begynte selv da jeg var ca 14, som betyr at jeg har røkt i over halve livet nå. Det gir meg veldig lite nå for tiden, men så er det også ubeskrivelig vanskelig å slutte.


  Sa Vegard Tuesday 2. May 2006 klokka 7:57 | #

 5. Neida, det er så lett, så! :-) Her er min helt egenutviklede sjutrinnsplan for å slutte og røyke:

  Bestem deg. Ikke vent på at “noe” skal ta avgjørelsen for deg, det er du som bestemmer over ditt liv. Det var du som bestemte deg for å begynne, og det må være du som bestemmer deg for å slutte.

  Trapp ned, prøv å kutte ut de faste røykene, den etter maten, den første når du er ute og drikker og så videre. Erstatt gjerne denne med noe annet, kanskje en liten tur på treningsstudio eller noe sånt. Lag mentale notat over grunner til å slutte, og fordeler med å være røykfri.

  Bestem deg for en dato. Når du når denne datoen, kaster du alt av utstyr og bestemmer deg for at er du røykfri!

  Vær oppmerksom på alle nye situasjoner etter at du har sluttet. For eksempel første gang du er på besøk til røykende venner, første gang du er på byen, første ferietur, første konsert … Det er i slike situasjoner man pleier å sprekke.

  Når du kjenner stor trang, så gå ut i frisk luft, og trekk pusten så dypt du greier. Kjenn at lungene fylles av oksygen, og spør deg selv om du egentlig vil bytte ut denne med nikotin.

  Be om forståelse fra alle røykende venner, og hold deg unna de stedene hvor det røykes mest de første par månedene.

  Kjøp deg en pakke nikotintyggis for punkt 2. Les brukeanvisningen nøye, men ikke begynn å bruk den, spar den heller – slik at hvis du sprekker, kan du heller sprekke med en tyggis enn en sigarett.

  Jeg kjenner mange som angrer på at de begynte å røyke, men jeg har til gode å møte noen som angrer på at de sluttet. Lykke til!


  Sa Lasse G. Dahl Tuesday 2. May 2006 klokka 11:26 | #

 6. jeg syns det er jævlig tragisk at de sier at de ikke røyker det bare seler det. for jeg er sikker på at de lyger. fordi det er nesten helt umulig og lavær og røyke når du jobber i en røykefabrik.

  Hilsen meg=)


  Sa Espen Saturday 10. March 2007 klokka 13:15 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/09/alternative-roykadvarsler/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)