Mer pølsefingring

Forrige | Neste

valid cssvalid xhtml 1.0 strictDen forrige redesignen min fungerte ikke helt perfekt. Noen småting var feil i Mozilla, noen andre i Internet Explorer og noen andre igjen i Opera.

Så jeg har nok en gang skrevet et nytt stilsett, og samtidig oppgradert sidene mine fra HTML 4.01 transitional til XHTML 1.0 strict. Endringene i stilsettet gjør at sidene nå fungerer uten feil i Internet Explorer (6) og Opera (7). I Mozilla 1.4 er det fortsatt litt problemer med at innholdet til høyre ikke alltid legger seg til høyre. Dette aner jeg ikke hvordan jeg kan rette, om jeg i det hele tatt kan det. Har sett samme ting skje på andre sider med Mozilla.

Omleggingen til XHTML har derimot ingen funksjon whatsoever, bortsett fra at det blir verre for meg å validere sidene mine. Ergo er jeg litt masochist. Og det at jeg føler en viss pervers glede med at alle sidene nå validerer etter XHTML 1.0 strict, og at markupen er marginalt bedre og mer strukturert enn før, betyr sannsynligvis at jeg er en større nerd enn jeg trodde.

Dog ingen endringer uten problemer. Av en eller annen grunn fungerer ikke kommentarscriptet mitt lengre, så personlig informasjon huskes ikke. Veldig irriterende, og veldig merkelig iom. at jeg ikke har endret noe på det scriptet. Og det fungerte helt fint før. Men, når det er rettet regner jeg med det blir en stund til neste endringer!

Skrevet Thursday 4. September 2003 klokka 13:10 og arkivert under Web og webutvikling.

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/09/mer-polsefingring/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)