Mer redesign, og ny leseliste

Forrige | Neste

Jeg har redesignet litt. Skiftet ut hele CSS-en, som nå har blitt større, og samme med HTML-en som har blitt mindre, og mer strukturert.

Men ting er enda ikke helt på plass. Til min store forferdelse fungerer ikke designet helt i Mozilla. Veldig merkelig iom. at det fungerte lokalt. Og veldig kjedelig siden Mozilla er min standardbrowser (feilen er at sidebaren til høyre ikke ligger til høyre, men nederst). I Internet Explorer fungerer det utrolig nok helt fint. Og det samme gjelder i Opera. Nesten i alle fall, noen småting fungerer ikke, men jeg vet i det minste hvordan jeg skal rette det. I tillegg er det noe småpusk som skal rettes rundt om kring, men det kommer i løpet av noen dager.

Opera-brukere har også fått litt alternativ navigasjon å kose seg med, det ser sånn her ut.

(Jeg har bare testet i Mozilla 1.4, Opera 7 og MSIE 6. Om noen har andre eller eldre browsere og finner feil så dropp gjerne en kommentar!)

Og jeg har utvidet leselista mi igjen. Nye norske blogger er Jorunn Danielsens andedam – en fagfelle i Oslo! I tillegg Anders Aas Jensen, Ellen og Lasse Dahl og Øyvind Greve. Nye danske er CPHblog, en fellesblogg om København, som begynner å ta form. Daily Copenhagen som er en fotoblogg med daglige bilder fra København, samt Copenhagen Webcam & Gallery som er det samme. Men som var det før man snakket om fotoblogger. Tre engelsskspråklige A-liste blogger, nemlig Kottke, Mezzoblue og Jeffrey Zeldman. Og i tillegg Virtuelvis, som jeg nok en gang har smugtittet på stilsettet til. Sist men ikke minst Dagens Strid, en briljant tegneserie som går daglig i Politiken.

Som sagt, ting funker ikke helt enda, men det kommer nok om litt. I dag gidder jeg ikke mer!

Skrevet Wednesday 27. August 2003 klokka 16:01 og arkivert under Web og webutvikling.

4 kommentarer:

 1. For det første er ikkje stilsettet gyldig, og for det andre trur eg det vil fungera viss du set «display: table» på eit relevant forelderelement.


  Sa Karl Ove Hufthammer Wednesday 27. August 2003 klokka 18:21 | #

 2. Nå funker det *av og til*, etter at jeg flyttet referansen til et javascript som styrer tellen inn i en annen boks. Men fortsatt veldig langt fra tilfredstillende, ser jeg..

  Angående stilsettet så er det noe rotete, med en del ad-hoc-løsninger jeg håper å få fjernet så snart jeg bare finner ut av hvordan jeg gjør det. Men det er samtidig bare et par småting validatoren reagerer på.

  Skal eksperimentere litt med diplay:table i morra, som du sier, og se om det retter seg da.


  Sa Vegard Wednesday 27. August 2003 klokka 22:50 | #

 3. Check your code for the after-search-display – it is rendered “not nice” in IE6 and really bad in Mozilla Firebird.

  HTH


  Sa troniu Thursday 28. August 2003 klokka 19:41 | #

 4. Thanks for noticing! The after-search (and comment preview) diplay is now fixed. Problem was new CSS but old markup, due to a redesign a few days ago.


  Sa Vegard Friday 29. August 2003 klokka 13:01 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/08/mer-redesign-og-ny-leseliste/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)