Redesign av Useit

Forrige | Neste

For en stund siden skrev jeg om de elendige websidene til usability-mann Jakob Nilsen. Ikke overraskende er ikke jeg alene om å synes dette, og nå har noen satt i gang en redesign-konkurranse for sidene. Basert på en idé fra redesignen av W3C hvor vinneren var en god del friskere enn orginalen.

Jeg leste først om dette på den grisefine bloggen mezzoblue, bloggen til Dave Shea, som er mannen bak Css zen garden. Kan bli morsomt å se hva som blir sendt inn, da sikkert flere av de som har levert stilsett til zen garden også vil delta i denne konkurransen. Nilsens sider kan uansett ikke bli mye verre enn de er nå. Haken er selvsagt at Nilsen ikke vil bruke det nye designet, da han vil implementere sitt eget, noe han etter eget utsagn har tenkt på, men ikke klart å gjøre, i to og et halvt år.

Bortsett fra det har jeg endelig fått ADSL. Og SMTP. Og news. Og alt. Og der mottok jeg nettopp min trettende mail i dag fra Microsoft om en oppdatering på deres messenger.

Skrevet Tuesday 19. August 2003 klokka 12:32 og arkivert under Web og webutvikling.

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/08/redesign-av-useit/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)