Feil?

Forrige | Neste

Arne nevner at det er kjørefasefeil på siden min. Jeg har ingen idé om hva en kjørefasefeil er for noe, eller hva denne feilen består i. Så, er det:

a) noen som kan forklare det?
b) noen andre som opplever feil når de går inn på siden her? Og hva er i så fall feilen?

Det eneste jeg kan tenke meg er at det kan ha noe med siste php-endringer å gjøre. På den andre siden har jeg ikke selv opplevd noen feil på de maskinene jeg har testet fra.

Skrevet Tuesday 12. August 2003 klokka 11:17 og arkivert under Web og webutvikling.

6 kommentarer:

 1. Kjørefasefeil = Run time error. Eller på god, gammel norsk: Kræsj.

  Feilen ligger forholdsvis sikkert hos Arne, og ikke hos deg. Jeg har prøvd sidene dine under flere forskjellige nettlesere, og enda ikke opplevd noe galt.


  Sa Arve Tuesday 12. August 2003 klokka 15:06 | #

 2. Det ante meg at det kunne vaere noe saannt ja, men takk for at du gadd aa sjekke!


  Sa Vegard Thursday 14. August 2003 klokka 14:25 | #

 3. Run time error – kommer vel vanligvis i forbindelse med feil i Javascript. De fleste av oss har vel opplevd å surfe på webben, og plutselig dukker det opp en dialogboks som spør deg om du vil feilsøke i siden. Hvis jeg ikke husker feil så får du 3 alternativer; JA, NEI og IKKE VIS DENNE FEILMELDINGEN IGJEN.

  Jeg trykket på IKKE VIS… knappen for mange år siden.

  En flott blogg du har her!

  MVH
  Kenneth


  Sa Kenneth Sunday 18. April 2004 klokka 11:03 | #

 4. Jotakk, det var en liten feil / konflikt i kommentarscriptet som var årsaken til dette også.

  Husker forøvrig at det var et lite helvete å surfe rundt med gamle Netscape en tid, grunnet at slike javascript-debug-bokser hoppet opp hele tiden. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger mitt gamle øk av en maskin gikk ned grunnet det.


  Sa Vegard Monday 19. April 2004 klokka 13:37 | #

 5. Kjørefasefeil:
  Jeg her prøvd meg med å lete på web`en, men finner kun en måte for at denne meldingen ikke skal vises. Problemet er imidlertid at dette er en feil som jeg ikke har hatt før,- men som nå gjør det vanskelig å åpne bilder på f.eks. Finn.no, hemnet.se og forsåvidt mange nettsteder som har visning av bilder. Samtidig får jeg på linjen nederst: fullført men med feil på siden, eller bare feil på siden. Det er åpenbart at det er på min maskin feilen ligger,- men hva gjør en så for å avhjelpe dette?? Jeg har prøvd å tilbakestille maskinen til tidligere tidspunkt hvor alt var i orden, men dette fjernet ikke problemet. Hører gjerne fra noen som vet råd.


  Sa Per Sunday 1. April 2007 klokka 12:45 | #

 6. “Fullført men med feil på siden” pleier å være grunnet javascript. Kanskje ser du det fordi Internet Explorer 7 er strengere enn 6? I alle tilfelle vil jeg anbefale at du prøver å kjøre Firefox eller Opera heller.


  Sa Vegard Sunday 1. April 2007 klokka 13:00 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/08/feil/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)