Ny jobb!

Forrige | Neste

En av hovedgrunnene til at jeg foretrakk hovedfagsstudier i Danmark var muligheten for en praksisperiode i utdanningsforløpet. Dette viste seg imidlertid å være lettere sagt enn gjort, spesielt om man vil jobbe med noe brukervennlighetsrelatert.

Etter å ha sendt rundt 20 søknader, fått fire avslag men ellers intet hadde jeg egentlig gitt opp, og begynt å se etter andre eksamensprosjekter.

Men (den observante leser har forstått at det er et ‘men’ her). For noen uker siden satt jeg, som ganske sedvanlig, på Saxons og så gjennom Berlingske Tidene hvor jeg fant en brukervennlighetstest på baksiden, utført av Signal Digital. Jeg tenkte at jeg kunne sende en mail for moro skyld, gjorde så, og glemte det igjen i noen uker.

Før jeg fikk svar (selv den uobservante leser har forstått dette nå). Så gikk ting veldig fort: jeg fikk jobb, og jeg startet i dag! I løpet av de tre neste måneder skal jeg, løst beskrevet: Lære alle deler av brukervennlighetsmetieren: forberedelse, gjennomførsel og rapportering av undersøkelser for web, mobil og andre digitale plattformer. Samt formidle denne kunnskapen i ettertid.

Dette er, hm, ca akkurat hva jeg har lyst til! At medarbeiderne er hyggelige, at firmaet ligger i Holmens Kanal, hundre meter fra Kongens Nytorv, og at de har egen kokk som disker opp med utsøkt frokost og lunch (gratis, må vite) er heller ingen minus!

Skrevet Wednesday 24. September 2003 klokka 19:10 og arkivert under Medievitenskap.

Én kommentar:

  1. Grattis, ting ordner seg…


    Sa eivind Thursday 25. September 2003 klokka 12:32 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/09/ny-jobb/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)