Fredagstreern

Forrige | Neste

Heller en forhåndslagde fredagsfemmere kommer her min egen fredagstreer, med tre ting som har gjort meg glad denne uka.

Kill Bill fikk blandet kritikk, og forventningene var ikke kjempehøye (dog eksisterende). Som de fleste vet går filmen ut på at noen har vært slem med Uma, og da må Uma være slem tilbake. Filmen har masse mesterlig tegneserievold (på flere måter), masse blod, masse stil, og ikke minst masse humor. En av de mest underholdende filmer jeg har sett på lang tid. Og Uma ser helt uforskammet godt ut i gult med blod på. Neste kapittel vil enten fortsette der denne slapp, eller så gjør Quentin noe smart sånn at historien får mer mening enn den har nå. Begge deler er sikkert like sannsynlig, og begge deler er like fint med meg.

Det er lenge siden jeg har funnet en god flash som sier noe viktig og vesentlig om verden i dag, men her en dag fant jeg The end of the world. Tar litt lang tid å laste, men er veldig underholdene. WTF?

Til slutt: jeg er glad i både min Thinkpad og min Opera. Men Opera har tidligere ikke vært spesielt glad i Thinkpaden sin mus. Nærmere bestemt har scrolling på websider ikke vært mulig uten å bruke sidens scollbar (og hvem gjør det?). Dette har irritert meg kraftig i månedsvis, og siden det ikke ordnet seg selv måtte jeg prøve å hjelpe. Etter et lite søk på Google groups fant jeg selve løsningen, og jeg kan endelig bruke Opera igjen!

Skrevet Friday 14. November 2003 klokka 19:33 og arkivert under Generelt.

2 kommentarer:

  1. Thinkpad er ypperlig. Liker spesielt godt “knappemusen” og tastaturet. Godt å skrive på. Min T21 har fungert ypperlig i flere år nå. Skulle kanskje hatt litt mer oppløsning enn 1024×768, men fungerer greit nok. Sliter med å få “hibernate” (skriving til disk) å fungere under Linux, men har ikke lagt så mye innsats i å løse det heller.


    Sa Lon Sunday 16. November 2003 klokka 18:25 | #

  2. Underlig, hibernate på min Thinkpad sluttet også å fungere rimelig tidlig, uten noe spesiell grunn (under XP). Og jeg fikk det aldri til å virke igjen.

    Men jeg har heller ikke lagt så mye innsats i det. Og det er det eneste problemet jeg har hatt med maskinen i løpet av 2-3 år :)


    Sa Vegard Monday 17. November 2003 klokka 10:06 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/11/fredagstreern/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)