Snotbørn!

Forrige | Neste

I går satt jeg hjemme foran datamaskinen, sulten, trøtt og generelt ikke så opptatt av min egen fremtoning. Så kom kjæreste som hadde et problem med sykkelen, som jeg måtte se på. Skiftnøkkel (note to self: svenskenøkkel på dansk) ble funnet frem, og jeg travet ut for å gjøre min reparatørplikt. Jeg setter meg ned og begynner å skru til mutteren på sykkelens bakhjul når en liten guttegjeng på tre kommer forbi.

De går forbi, så stopper den ene:

Snotbørn: Unnskyld.
Meg: Hmja?
Snotbørn: Jeg kan se din røv!
Meg: Ehm, øh. Takk.
Snotbørn: prehehehahhah.

Så gikk de. Hysterisk morsomt, syntes kjæreste.

Skrevet Friday 7. November 2003 klokka 13:34 og arkivert under Generelt.

3 kommentarer:

  1. Din og min kjæreste er antakeligvis i samme klubb hva bare kjæresterumper angår. Hvorfor er dette egentlig gøy?


    Sa Tom H. Friday 7. November 2003 klokka 14:42 | #

  2. Aner ikke, men jeg tror det er fordi jenter er så barnslige..


    Sa Vegard Friday 7. November 2003 klokka 15:31 | #

  3. Hælvetes drittdanskesykler. Hva om de bygde noe solid…


    Sa Lon Monday 10. November 2003 klokka 21:36 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/11/snotborn/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)