Ny leke! Exilim EX-S3

Forrige | Neste

Av og til finner man dingser man bare ha. Og da nytter det lite at man ellers lever på studielån og ikke har så mye penger.

digitalkamera: casio exilim ex-s3

Casio sin Exilim Ex-S3 er en sånn dings. Siden jeg første gang så den visste jeg innerst inne at jeg ble til å kjøpe den. Og her om dagen ble det bestilt via Pixmania, til den nette sum av 3200 danske, inkludert et minnekort på 128 Mb.

Så er spørsmålet om jeg skal lage meg en egen fotoblogg eller om jeg bare med en gang skal begynne å overøse denne med bilder. Tiden vil vise! Noen testbilder vil uansett dukke opp her i løpet av kun få dager.

Oppdatering: Noen bilder tatt med kameraet finnes henholdsvis i dette innlegget og i dette innlegget. I tillegg er de fleste bildene i kategorien bilder tatt med dette kameraet. Merk at kvaliteten på disse bildene er satt ned for å kunne publisere dem på web.

Skrevet Thursday 28. August 2003 klokka 15:43 og arkivert under Generelt.

2 kommentarer:

  1. Gratulerer så meget, et fint leketøy det der. Kjøpte et kamera i sommer som akualiserte den samme problemstillingen hos meg. Skulle bildene legges i den allerede eksisterende bloggen eller i sin egen? Har valgt å lage en egen blogg til mine bilder som jeg ønsker å publisere. Har kun lagt ut et bilde enn så lenge, men det kommer sikkert flere etter hvert. Og da tror jeg seperate blogger er greit og oversiktelig.


    Sa Tommy Friday 29. August 2003 klokka 0:37 | #

  2. Det spøker nok litt for en egen fotoblogg ja, tror også det blir greiere. Men først må jeg få rettet opp malene for denne :)

    (fjernet overflødige kommentarer. Aner ikke hva som skjedde..)


    Sa Vegard Friday 29. August 2003 klokka 1:29 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/08/ny-leke-exilim-ex-s3/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)