Pstereo med RSS

Forrige | Neste

Pstereo er et av de nyeste, og etter min mening, beste av norske musikkmagasiner på nett. Og under alle omstendigheter lysår foran dagspressens dekning av musikk.

For noen uker siden sendte jeg en mail og spurte om de kunne tilby en RSS av Pstereo, så man lettere kan følge med i oppdateringer. Og i dag fikk jeg svar: de har lagt til ikke mindre enn fire feeds, i tre forskjellige formater.

Jeg har alt etterlyst en generell feed, så man slipper å abbonnere på fire forskjellige, og de ser på det. Om det kommer oppdaterer jeg dette innlegget. Inntill videre har jeg lagt til følgende godbiter i Bloglines:

Formater har jeg lite peiling på, og mindre interesse av, men her er hva de sier om dette:

Er i rss1.0 format nå men kan også mottas på både på 0.91 og 2.0 format.

rss10.xml vil gi 1.0 format mens rss091.xml og rss20.xml vil gi
henholdsvis 0.91 og 2.0 versjoner av samme feed. Det er bare å modifiser
linken.

Okke som, start opp din favorittsyndikator og legg til disse!

Skrevet Friday 7. November 2003 klokka 14:43 og arkivert under Musikk, Web og webutvikling.

3 kommentarer:

 1. RSS er suvv, men jeg har ennå ikke funnet et godt presentasjonsverktøy for RSS-feeds som jevnlig går ut og sjekker for oppdateringer og som gir en god oversikt over hvilke sider som til enhver tid oppdateres. Har prøvd “RSS Reader Panel” for Firebird ( http://fls.moo.jp/moz/rssreader.html ), som er en god start på noe slikt, men har fortsatt en god del mangler. Tar gjerne tips til andre gode alternativer (helst for Linux…).


  Sa Lon Monday 10. November 2003 klokka 21:34 | #

 2. Jeg har også prøvd den Mozilla-leseren uten større suksess. Tidligere brukte jeg Amphetadesk (1), men har nå gått over til Bloglines (2).

  Bloglines er web-basert, sjekker jevnlig etter oppdateringer, og har en notifier som kan kjøres i et eget vindu (jeg har den alltid oppe i en egen tab i Mozilla / Opera). Kombinert med en browser som ikke tillater at linker åpnes i nye vinduer fungerer den ganske perfekt!

  ..og ettersom jeg bruker flere forskjellige maskiner hver dag har jeg funnet ut at det er bedre å ha en webløsning på dette enn en applikasjonsløsning, så du får prøve deg frem :)

  1: http://www.disobey.com/amphetadesk/
  2: http://www.bloglines.com/


  Sa Vegard Tuesday 11. November 2003 klokka 10:43 | #

 3. Har ordna meg en konto hos bloglines.com nå, så får jeg se om det funker ei stund.


  Sa Lon Tuesday 11. November 2003 klokka 20:57 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/11/pstereo-med-rss/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)