Redesign

Forrige | Neste

Jeg har redesignet. Etter jeg oppgraderte til siste versjon av Mozilla, opplevde jeg at hele designet ramlet sammen. Og det etter at jeg endelig hadde fått det til å fungere tilnærmet likt i Mozilla, Opera og IE.

Så jeg måtte lage nytt, og endret samtidig bildet i topp, noen farger, samt litt på linkene. Bildet over hang på veggen til en gammel dame vi leide rom hos i Ljubljana, på en interrail for noen år siden. Jeg satser på at copyright er i orden.

Tidligere var det noen små feil i Mozilla og Opera, men de har forsvunnet som dugg for solen nå. Til gjengjeld har det kommet noen småfeil i IE. Av og til forskyves ting, kanskje fordi IE ikke leser stilsettet ordentlig. Det retter seg om man reloader. I tillegg er ikke bakgrunnen på toppbildet helt transparent i IE, sannsynligvis fordi IE ikke støtter .png-bilder så godt. Skal se om jeg får ordnet dette.

Det er også mer luft, så sidene er forhåpentligvis lettere å lese. De er testet i Mozilla 1.5, Mozilla Firebird 0.7, Opera 7.0 og IE 6. Kommentarer, spesielt om noen har andre browsere og ting ser ille ut, er selvsagt ytterst velkomne!

Skrevet Saturday 1. November 2003 klokka 15:29 og arkivert under Web og webutvikling.

3 kommentarer:

 1. Lekkert, neste berre lekkert. En liten ting – kanskje legge inn noen litt luft mellom innhold og bunn? Blir litt tett etter min smak.


  Sa Tommy Myrvoll Sunday 2. November 2003 klokka 19:20 | #

 2. God idé, hadde ikke sett det selv. Samtidig ser jeg at bakgrunnen jeg trodde var blå faktisk er grønn, og at noen andre farger heller ikke er helt som jeg trodde. Det er mao. ikke så smart å bruke en laptop til sånne her ting :)


  Sa Vegard Monday 3. November 2003 klokka 10:19 | #

 3. Hey, looks way better now!

  Congrats,
  petroniu


  Sa troniu Wednesday 5. November 2003 klokka 1:10 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/11/redesign/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)