backfaen

Forrige | Neste

I går var vi på julemarked i Christiania, mest for å se, men også for å kjøpe julegaver.

Underveis ramlet jeg imidlertid over et pent og billig backgammon-brett, med tilhørende selger som klarte å overbevise meg om dets uovertruffne spillbarhet (altså, hvor godt det var å spille på). Vel og bra, jeg har lenge ønsket meg det, og de pleier å være gresselig dyre.

Jeg glemte bare to ting. For det første er jeg elendig i backgammon. Og for det andre er jeg en elendig taper. Så etter ti spill, åtte tap, inkludert to hvor jeg ble slått backgammon, sitter jeg igjen med svart humør, en triumferende og hånende kjæreste, 150 kroner mindre i lomma, og et spill jeg forakter.

Og jeg har enda ikke fått kjøpt noen julegaver.

Skrevet Friday 19. December 2003 klokka 12:00 og arkivert under Generelt.

4 kommentarer:

 1. Har vært der selv, det finnes dog mye god læring i java-apletter* eventuelt programvare, “Backgammon Professional” av Oxford Softworks heter det jeg bruker (finnes sikkert mange andre). På litt høyere vanskelighetsgrad er det høy grad av “blod-gammon”, noe som i mange tilfeller er en god vinner-resept.

  *=http://bkgm.com/motif.html


  Sa Tom Henrik Friday 19. December 2003 klokka 17:00 | #

 2. Jeg blir muligens nødt til å gi det en sjanse, selv om jeg bevisst har styrt unna alt av backgammon på nettet til nå. Av (velbegrunnet) frykt for å bli hekta. :)

  På den andre siden kan jeg jo ikke fortsette å tape på denne måten for alltid, så..


  Sa Vegard Friday 19. December 2003 klokka 21:51 | #

 3. Bare ta det med ro, Vegard. Jeg kommer ned over Jul for å gi deg stor mulighet til å vinne. Vi kan møtes på nærmeste bodega over en pils og ditt nyervervede brett. God Jul! :)


  Sa Lon Monday 22. December 2003 klokka 21:54 | #

 4. Det er en deal :) God jul!


  Sa Vegard Tuesday 23. December 2003 klokka 20:38 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/12/backfaen/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)