Jula så langt

Forrige | Neste

Julefreden har senket seg siden jeg kom til Tromsø. Først i form av influensa som hensatte meg til sofamodus de første tre-fire dagene, og i dag i form av bakfylla. Og i morgen også, ser det ut som.

Grunnet sen eksamen blir jeg i Tromsø til over filmfestivalen, og jeg har videre fått meg en akkreditering til Berlinalen i februar. Ah, lykken er å bli definert som en film academic! (og det beste er at alle kan bli det).

Jeg har fått noen fine julegaver, og lært meg et nytt ord! Odalscampari = hjemmebrendt med neseblod i! Knegg, knegg.

En god jul og et godt nyttår ønskes til de som måtte finne veien innom her i denne tiden!

Skrevet Saturday 27. December 2003 klokka 19:14 og arkivert under Generelt.

5 kommentarer:

 1. Fortsatt god jul og et riktig godt nytt år!


  Sa Ellen Sunday 28. December 2003 klokka 23:02 | #

 2. Vel overstått jul.Ta kontakt med meg når/hvis helsa tillater det.


  Sa hanArne Monday 29. December 2003 klokka 3:49 | #

 3. Ja, god jul, ja – og godt nyttår. Snart.


  Sa Lasse Tuesday 30. December 2003 klokka 21:46 | #

 4. Hei, jeg kjenner ikke deg, kom innom ved en tilfeldighet. Men filmtulling som jeg er, lurer jeg på hvordan i heite du fikk akkreditert deg til Berlinale!? Har sjøl vært tre ganger i Cannes, med distributørakk. men skulle gjerne funnet en måte å komme meg til Berlin på. TRor det er mer interessant film der. Lavere glam- og bikinifaktor, men antagelig dess mer å se på lerretet… Hadde vært overlykkelig for tips om hvordan akke kan ordnes(*dådyrøyne og sjarmsmil*). Det er nok ikke aktuelt i år, da jeg er i jobb ut mars, men kanskje en sjanse neste år?

  Forøvrig; vet du noe om hvordan det går for cristianittene, blir de pælma ut? Hadde jo vært trist, buhu!


  Sa Mathea Sunday 18. January 2004 klokka 21:52 | #

 5. Heia. Det er enkelt som bare det.

  For å bli akkreditert som film academic sender du en skriftlig søknad til Berlinalen innen tidsfristen (se websidene til festivalen). Der skriver du at du gjerne vil bli akkreditert, og hva innen film du studerer. Og sånnt. Da får du fri tilgang til Forum des Junges-programmet, samt noen andre programmer, mens du må hente billetter til de andre programmene (som konkurranseprogrammet). Du har uansett fri tilgang til det mest interessante :)

  Jeg er teknisk sett filmstudent, og har derfor rett til denne akkrediteringen, men litt av trikset er at du på inget tidspunkt trenger å doumentere dette – men det er jo litt fy-fy.. Det er mange gode filmer der, og et latterlig stort program (4-500 filmer).

  Angående christianittene så er det så vidt jeg har forstått christianittene selv som har pælmet ut hasjselgerne (typisk Hells Angeles) for å få mer goodwill hos regjeringen. Rapporter sier at de nå står på akkurat samme plass og selger akkurat samme ting, men uten boder..

  Når det kommer til plassen som helhet tror jeg ikke det skjer noe. Enhver borgerlig regjering de siste 30 år har sagt dette, om enn ikke så tydelig som denne. Og jeg tror ca 80% av danskene ønsker å beholde Christiania, så det er politisk selvmord å sende disse menneskene på gata.

  Men skjer det hadde det vært utrolig trist, ja.


  Sa Vegard Monday 19. January 2004 klokka 12:37 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/12/jula-sa-langt/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)