Mandagsfemmern

Forrige | Neste

En liten oppsummering.

En ting jeg ikke har blogget ned enda er at selv om mitt praktikkopphold hos Signal Digital er over så er jeg fortsatt i firmaet, denne gang ikke som ren praktikant, men som specialeskriver. Det vil i hovedsak si at jeg sitter der så mye eller lite jeg vil, og generelt skriver hovedfagsoppgaven min i samarbeid med dem. Best av alt er at jeg har et arbeidsmiljø å gå til, som hjelper mye på inspirasjonen. Og wunderbar gratis frokost og lunch!

Jeg har videre bestemt meg for å droppe årets Belinale. Filmbehovet mitt er ikke det største etter TIFF, så jeg venter med berlintur til kjæreste atter kommer ned.

En rar konsekvens av å studere lenge, om enn det er på måfå, er at man til slutt kommer til det punkt hvor man nesten er ferdig. Dit har jeg visst kommet nå, noe som betyr at jeg må skrive mitt speciale, altså hovedfagsoppgave. Det skal være ca. 80 sider, og det skal leveres til sommeren. Vel og bra, bortsett fra at jeg ikke har noe tema. Jeg skulle tenke på det i jula, men som de sa på jobb: “det blir sjelden tid til sånnt når man skal springe rundt og drikke heimbrent, høre på dødmetall og brenne av noen kirker”.

Det blir noe om formidling på web og brukervennlighet, det vil være ganske praktisk rettet, og det blir nødvendigvis å trekke på noe av det jeg har gjort tidligere. Men jeg trenger et mer konkret tema å utforske. Har du et forslag så sleng inn en kommentar! (helt seriøst, skriv en kommentar – bli en hovedfagsoppgave!)

I tillegg har jeg oppdatert leselista mi litt. Erik og Are og Håkon er på plass, Lill har kommet tilbake og Anders sin Extrospection har kommet inn.

Og jeg har endret litt i oppsettet sånn at XHTML nå er tillatt i kommentarene mine. Får håpe det går bra.

Skrevet Monday 26. January 2004 klokka 17:28 og arkivert under Generelt, Medievitenskap.

Én kommentar:

  1. Cheers! :)


    Sa Erik K. Veland Tuesday 27. January 2004 klokka 8:06 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2004/01/mandagsfemmern/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)