Siste eksamensprosjekt. Og 100!

Forrige | Neste

screenshot av webstedets forside

Praktikkoppholdet mitt gir meg bare 15 ECTS, og er derfor bare halve semesteret. I tillegg til dette oppholdet har jeg laget et websted som skal følge med en ny bok om brukervennlighet, som en av mine kolleger har skrevet (bokens cover er enda ikke laget, derfor dummycover inntil videre).

Dette er ett av mine frie emner, men i praksis er det en eksamen i emnet formidling og medieanalyse. Mitt mål for denne eksamen var i grunn bare at den skulle kreve minst mulig arbeid fra min side.

I januar skal jeg opp i muntlig eksamen og forsvare dette webstedet (forøvrig min siste (muntlige) eksamen noensinne!). Og derfor har jeg lagt ut et synopsis (også kjent som “bla-bla-bla”) som er en skisse over hva jeg vil snakke om på denne eksamenen.

I tillegg er dette innlegg #100 in this very blog! Hui som tiden flyr. Og siden jeg nå har levert begge eksamensprosjekter inn har jeg i praksis juleferie og er ferdig med verdens nest siste semester med utdanning! En liten koseuke igjen på jobb, og om en uke på denne tiden sitter jeg i jernfuglen på vei til det kalde nord igjen. Ah.

Skrevet Sunday 14. December 2003 klokka 18:38 og arkivert under Medievitenskap, Web og webutvikling.

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/12/siste-eksamensprosjekt-og-100/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)