Praktikkrapport og julestil

Forrige | Neste

Jeg er straks inne i siste uke av praktikkperioden min, og eksamen dette semestret blir derfor bare en praktikkrapport.

Jeg skrev den i går, og i dag ligger den på nett! De diffuse retningslinjene som finnes for praktikkrapporter sier stort sett bare at man skal ta utgangspunkt i noe man har gjort, og så komme med noen tanker rundt det. Derfor kan du nå lese litt om brukertester, litt om heuristiske inspeksjoner og litt om personas i denne rapporten. Og noen tanker rundt det.

I tillegg er det jo jul, og jeg har derfor lekt litt mer med CSS og stygge gamle bilder. Du kan nå velge å se disse sidene enten med den nye julestilen min, eller den vanlige stilen. Velg der oppe under søkeboksen (krever javascript og coockies aktivert).

Bakgrunnsbildet (av snøkrystaller) er frekt nappet fra Asterisk, og bakgrunnsbildet (av vinteridyll på landet) har jeg selv tatt. Det er et bilde som var til salgs på et loppemarked på Nørrebrogade tidligere i høst, så jeg regner med copyright er i orden på også dét. Grunnen til at det er kornete i kantene er at det er et .gif-bilde, da Internet Explorer ikke takler transparente .png-bilder (åh, så irriterende).

Om noen lurer på hvordan man svitsjer stilsett så inderlig elegant kan de følge den ypperlige forklaringen hos A List Apart.

Skrevet Wednesday 10. December 2003 klokka 22:13 og arkivert under Medievitenskap, Web og webutvikling.

2 kommentarer:

  1. Det lakker og lir mot Jul… Godt med alt som er fullført.


    Sa Lon Thursday 11. December 2003 klokka 15:40 | #

  2. Indeed. Og i dag ble alt som skal leveres til universitetet levert, så jeg har faktisk juleferie frem til min aller siste muntlige eksamen noensinne, i slutten av januar! :)


    Sa Vegard Thursday 11. December 2003 klokka 16:26 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2003/12/praktikkrapport-og-julestil/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)