Ny blogg: Understanding users

Forrige | Neste

screenshot av Thomas sin blogg

Jeg har som smått klart å inspirere enda en person til å begynne å blogge. Thomas Visby Snitker er den som ga meg praktikantstillingen i Signal (Grey) Digital. I tillegg til å være en fin fyr er han også en av danmarks mest erfarne brukervennlighetskonsulenter, med rundt syv års erfaring i bransjen og en bråte brukervennlighetstester på forskjellige plattformer, og av forskjellig slag bak seg. Thomas har nå som smått startet bloggen Understanding Users, som sannsynligvis vil handle en del om brukervennlighet, brukergrenseflater og den slags.

De som synes oppsettet og design er veldig likt denne bloggen har helt rett, da det er jeg som har satt den opp. Stilsettet er en vagt modifisert og mer minimalistisk versjon av stilsettet på disse sidene, og oppsettet av Movable Type stort sett er kopiert fra denne bloggen, med enkelte forbedringer (mer om det kommer en dag). Diverse endringer, feilrettinger, justeringer og forfininger vil sikkert komme i dagene og ukene fremover, men i det store og hele er bloggen oppe å kjøre.

Skrevet Tuesday 23. March 2004 klokka 15:25 og arkivert under Web og webutvikling. Merkelapper: | | |

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2004/03/ny-blogg-understanding-users/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)