Søndagstur

Forrige | Neste

Gruntvigs kirke

Gruntvigs kirke

Bispebjerg kirkegård

søppelkasse

Søndag gikk jeg meg en søndagstur, som jeg gjerne gjør hvis det er fint vær og formen tillater det. Vanligvis går jeg ned mot byen, men denne gangen valgte jeg å gå opp mot det ukjente (også kjent som Bispebjerg og omegn). Det var i grunn mye finere.

Etter å ha gått gjennom en skitten park og et pent sykehusområde kom jeg frem til Gruntvigs kirke, som er et monster av en steinkirke, men veldig flott. Desverre var den ikke åpen så jeg kunne se inn. Etter det gikk jeg gjennom Bispebjerg kirkegård, og kom etterhvert frem til en kjempepark, visstnok med navn Utterslev Mose. Det er mange morsomme navn i det området.

En kombinasjon av at det var nydelig vær, at solen faktisk varmet, og en retningssans som er under enhver kritikk, varte turen i nærmere tre timer før jeg endelig kom meg hjem igjen.

Skrevet Monday 1. March 2004 klokka 23:29 og arkivert under Bilder, København.

Én kommentar:

  1. These pictures are absolutely wonderful, lad!


    Sa 4ad art director Sunday 7. March 2004 klokka 14:58 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2004/03/sondagstur/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)