Man anmeldes

Forrige | Neste

Til min store overaskelse har to studenter ved Universitetet i Bergen valgt å analysere bloggen min som en del av kurset HUIN105 (ledet av Jill Walker).

Jeg er sporadisk innom kursbloggen, og det virker som om dette er et bra kurs, i alle fall i forhold til alle andre nettrelaterte kurser jeg har fulgt i medievitenskap både i København og i Trondheim. Mange jeg har fulgt har vært veldig teoretiske, hvor man har lest bråter med artikler om ting som tids-/rom- og kroppsadskillelse som det mest sentrale med nettet. Dette har irritert meg i årevis, og jeg har hatt en distinkt følelse av at mange som har analysert og skrevet om IRC, Usenet, web og annet har hatt svært lite førstehånds erfaring med det selv. Det virker ikke som dette er tilfellet med HUIN105 i alle fall.

Men dette er bare min lille kjepphest. For å komme til saken er det alltid interessant å høre hva andre mener om det man gjør, i alle fall når de er så snille som Lene og Susanne, som begge har skrevet positive anmeldelser av bloggen min, så takk for det! Jeg har ikke lest alle de andre, men noen er mer lunkne i sine anmeldelser, noe jeg har litt problemer med. Anmelder man en blogg eller en personlig hjemmeside sitter det alltid en privatperson bak, så da bør man heller velge å skrive en positiv omtale om noe man liker enn å skrive en lunken anmeldelse av noe man kanskje ikke i utgangspunktet liker eller er interessert i.

Flere anmeldelser kan ses i trackback-listen til kursbloggen, og i tillegg har Erik også skrevet om disse.

Skrevet Tuesday 6. April 2004 klokka 13:16 og arkivert under Web og webutvikling. Merkelapper:

3 kommentarer:

 1. gratulerer med good reviews. slutter meg til de rosende ytringer. har for øvrig blitt depeche mode-fan!

  god påske


  Sa doctorgeir pedersen Tuesday 6. April 2004 klokka 19:32 | #

 2. Trodde først du hadde kommet over en anmeldelse av “man” på UNIX/Linux… Godt å se anmeldelser uten terningkast.


  Sa Lon Wednesday 7. April 2004 klokka 12:08 | #

 3. En man-anmeldelse hadde jo vært et interessant prosjekt, sikkert.

  Og Lon: NERD


  Sa Bjarne Ringstad Olsen Wednesday 14. April 2004 klokka 11:27 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2004/04/man-anmeldes/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)