Krompebryllup

Forrige | Neste

danskekrompen giftes

danskekrompen giftes

danskekrompen giftes

Jeg er ikke spesielt royalt belastet, men da byen ikke var så full som fryktet, og jeg kom meg ut fra politisperringene rundt jobb, bestemte jeg meg for å stoppe på Amagertorv å se litt. Der var det store blomster.

Jeg bestemte meg videre for å dra å trene, og da jeg var ferdig var det mange soldater som masjerte frem og tilbake (ja faktisk frem og tilbake) i Nørre Voldgade. Det var litt 17. mai over det hele, bare mindre mennesker og ikke så mye lyd.

Og på andre siden av gaten sto det masse, masse politi. Jeg tror jeg har sett flere politimenn i dag enn jeg har i hele mitt tidligere liv tilsammen.

Skrevet Friday 14. May 2004 klokka 18:36 og arkivert under Bilder, København. Merkelapper: |

2 kommentarer:

  1. Dæven, så du dro faktisk og trente… Du gir meg dårlig samvittighet du gode mann…


    Sa Lon Saturday 15. May 2004 klokka 4:01 | #

  2. I aim to please!

    Hvis det er noen trøst så ombestemte jeg meg fordi jeg ikke fikk gjort noe fornuftig på jobb, grunnet generell latskap og for mye bryllups-tv, og fordi jeg ikke orket å dra hjem så tidlig :)


    Sa Vegard Saturday 15. May 2004 klokka 14:20 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2004/05/krompebryllup/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)