Parktur

Forrige | Neste

fælledparken

sortedams sø

botanisk have

botanisk have

botanisk have

Diverse ting gjør at jeg har et stort behov for å klarne tankene mine for tiden, og få ting fungerer bedre da enn å gå tur. I alle fall for meg. Heller enn å gå nordover som jeg ofte gjør gikk jeg i dag østover, som er like lurt, utsiktsmessig sett.

Jeg gikk først gjennom Fælledparken, som hadde noen fine skyer (første bilder). Så nedover til Sortedams Sø (andre bilde). Videre nedover gjennom Holmens Kirkegård, som jeg aldri har vært i før. Så gjennom Østre Anlæg, en av de parkene jeg aldri er i. Og til slutt gjennom Botanisk Have, som jeg har vært i før (tre siste bilder).

Og som vanlig tok det mye lengre til enn jeg hadde regnet med.

Skrevet Saturday 15. May 2004 klokka 18:45 og arkivert under Bilder, København. Merkelapper: | | | | |

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2004/05/parktur/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)