Kommentarlukking

Forrige | Neste

Jeg har lenge vært forskånet for spam på disse sidene, men den tiden er visst desverre over nå. Noen russiske småkryp som poster fra xoxma.net har lagt sin elsk på denne bloggen, og bomber den med svært jevne mellomrom. Bare i dag har jeg måtte slette nesten 100 kommentarer som har kommet i tre bolker. Og det bare før lunch.

Jeg kjører en eldre versjon av Movable Type som har en lite smidig måte å slette kommentarer på, og får heller ikke lov å installere MT-Blacklist grunnet en perl-modul som mangler på serveren. Movable Type sier de satser på å ha versjon 3.1 klar i slutten av august, så jeg satser på å oppgradere da, og samtidig skal jeg nok få webhotellet til å oppdatere serveren. Får jeg virkelig mye tid så skifter jeg kanskje fra Movable Type til WordPress. Men neppe.

Anyhow, jeg har måtte fjerne muligheten for å legge inn nye kommentarer inntil videre, selv om jeg ikke liker det. Jeg har ikke tid til slettearbeidet. Om noen skulle ha noe å melde meg får dere bruke mail – klikk navnet mitt nederst på en hvilken som helst side, eller skriv web at vgrd.dk i din favorittmailklient :)

Skrevet Tuesday 10. August 2004 klokka 12:36 og arkivert under Web og webutvikling. Merkelapper: | |

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2004/08/kommentarlukking/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)