Årets årsrapport på nett

Forrige | Neste

I år som i fjor som i mange år før har jeg produsert og lagt ut årsrapporten til Det Samfunnsvitenskapelige Fakultet, UiTø på nett. Dette var noe jeg egentlig skulle gjøre mens jeg var ansatt der, men påtok meg det heller som freelance etter at jeg sluttet, og det har siden hengt over meg som et lite mareritt jeg aldri har hatt tid til.

Men nå er den i alle fall ferdig, så hvis noen lurer på hva samfunnsviterne i Tromsø har forsket på siden sist er det fritt frem! Den visuelle forskjellen fra i fjor er bare toppbildet og mindre CSS-justeringer, da jeg synes fjorårets mal fortsatt fungerer fint.

Ellers vil jeg slå et lite slag for HTML Tidy Online, som også i år har hjulpet meg med å avslutte hundrevis av tagger som jeg ikke orker å avslutte selv.

Skrevet Thursday 23. June 2005 klokka 14:57 og arkivert under Web og webutvikling. Merkelapper: |

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2005/06/arets-arsrapport-pa-nett-2/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)