Medieoppmerksomhet

Forrige | Neste

En kompis gjorde meg oppmerksom på Oslopuls i dag, som har en artikkel om Seigmens gjenforening, hvor scenevakta så mistenkelig kjent ut.

konsertbilde fra Tromsø med meg som scenevakt

Og med litt inspisering av bildet må jeg nok si meg enig i at dette høyst trolig er et bilde av meg som scenevakt under Polar Music Festival i 1995, på daværende Brygga, nåværende studenthus Driv. Dette er før de reiv taket til andreetasjen og lagde en messanin.

Litt morsomt indeed, samt at jeg begynner å se et klart mønster i mine medieopptredener.

Skrevet Wednesday 15. February 2006 klokka 20:13 og arkivert under Bilder, Musikk. Merkelapper: |

8 kommentarer:

 1. Så den gamle mannen, lei av det meste (unnatt film og bøker), sett alt og spist alt, kan glede seg over noe. Godt å høre.


  Sa Even Monday 20. February 2006 klokka 20:32 | #

 2. Øh.. ja :)


  Sa Vegard Monday 20. February 2006 klokka 20:34 | #

 3. så hunden i høyet på teatret her om dagen. glimrende. i tillegg så jeg i dag og i morgen på samme scene for et par måneder siden. kanskje enda bedre. i storbyen var det meste jeg så dårlig. (kanskje fordi sjefene kun ga videre billettene de ikke ville ha selv.) tromsø er en patetisk dårlig konsertby (ikke at det gjør noe for vgrd), men absolutt en ok teaterby (tom vgrd burde være interessert i mellomtingen mellom bok og film). når drar du til ytlandet?


  Sa ibn Saturday 25. February 2006 klokka 20:34 | #

 4. Even, kanskje vi skal ta en liten gjennomgang over hva som hører hjemme i en mail, og hva som hører hjemme som kommentar i en blogg? :)

  ..enig i at Hunden i Høyet var veldig bra, og ellers er jeg i Ytlandet nå.


  Sa Vegard Monday 27. February 2006 klokka 11:32 | #

 5. konvensjoner.


  Sa ibn Tuesday 28. February 2006 klokka 12:07 | #

 6. Mente no firkanten skulle vært shifta litt til høyre, æ da… Du e han gjøken som sitt med ryggen mot publikum og ser på bandet. E jo lurt i tilfellet bandet skulle finne på nokka tull med publikum.


  Sa Noffa Thursday 2. March 2006 klokka 12:18 | #

 7. hm, sierdudet? måske, måske.. er det i så fall du som sitter der jeg tror jeg er?

  i alle fall, sitter jeg med ryggen til er det nok fordi det måtte et muskelberg som meg til for å holde de gjerdene fra å falle sammen. de var laget av sammenpresset tinnfolie og tannstikker mener jeg..


  Sa Vegard Thursday 2. March 2006 klokka 12:38 | #

 8. Det ligner ikke på deg.


  Sa Aras Sunday 19. March 2006 klokka 22:38 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2006/02/medieoppmerksomhet/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)