Syv bilder fra Chiang Mai

Forrige | Neste

Man klager ikke på jobben når man på kort varsel må pakke snippsekken og dra på et firedagers møte i Chiang Mai. Ah. Vi ankom søndag kveld, arbeidet hver dag fra mandag til og med torsdag, men hadde fri på kveldene og jeg hadde en fridag fredagen også.

Chiang Mai, i likhet med resten av hva jeg fikk sett av Thailand var utrolig flott, om enn noe trafikkert. Kveldene brukte vi til å se på byen, spise utrolig god mat, drikke øl, nære et gryende hat til fulle batikk-kledde backpackere, og ellers kjøre tuk-tuk som gale.

Bildene viser henholdsvis søndagsmarkedet i Chiang Mai hvor man hver søndag kan kjøpe mat, juggel og, vel, kurver. Videre typisk cafédekor, noen gatebilder, det gamle rådhuset som skal bli museum, og plassen utenfor flotte Wat Chedi Luang.

Skrevet Wednesday 15. March 2006 klokka 19:09 og arkivert under Bilder, Reiser og turer. Merkelapper: |

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2006/03/syv-bilder-fra-chiang-mai/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)