Ni bilder fra Ko Chang

Forrige | Neste

Siden jeg uansett var i Chiang Mai, bestemte jeg meg for å ta ut en ferieuke i Thailand. Etter å ha lett litt på nettet etter en plass som var relativt nært Bangkok, og hadde strand og vann, falt valget på Ko Chang. Planen var opprinnelig å legge inn en dag i Bangkok først, men jeg bestemte meg for å droppe det til fordel for en ekstra dag på øya.

På Ko Chang bodde jeg på White Sands Beach Resort, som var den første bungalowrekka på Haad Sai Khao, altså White Sands Beach. At det var den første viste seg å være en fordel da stranda hadde veldig lite aktivitet i forhold til resten av stranda.

Siden jeg dro hit alene gjorde jeg ikke stort annet enn å ligge i hengekøya og lese bok, ligge på stranda og lese bok eller sitte på trammen og lese bok eller høre musikk, noe som passet meg ypperlig. Eneste avstikkere jeg hadde fra denne rutinen var en tur på elefantryggen (noe jeg følte meg litt forpliktet til), og en tur ut med båt for å snorkle. Elefantridning mister riktig nok nyhetsverdien veldig fort, men jeg var der i fem dager, og det hele var nesten klisjeaktig flott!

Skrevet Wednesday 15. March 2006 klokka 19:57 og arkivert under Bilder, Reiser og turer. Merkelapper: | |

2 kommentarer:

  1. Det får’n si. Tipper du er glad for å komme hjem etter en “tung” tur. ;-)


    Sa Lon Thursday 16. March 2006 klokka 21:53 | #

  2. Selvsagt, tenkte mye på hvor fantastisk det er her hjemme da de iskalde regndråpene boret seg ned i hodebunnen min på vei til jobb i dag :)


    Sa Vegard Friday 17. March 2006 klokka 11:35 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2006/03/ni-bilder-fra-ko-chang/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)