Påskebilder

Forrige | Neste

Tromsø har, tro det eller ei, vært velsignet med fint vær i nesten to uker! Dette, kombinert med påske, kombinert med at skigåing er oppskrytt, gjorde at vi tok en tur med båt ut til Rebbenesøy langfredag.

Jeg har vært ute på øyene rundt Tromsø et par ganger før, og hver gang slår det meg at dette er noe av det fineste man kan gjøre hvis man vil ut av byen. De to første bildene er fra turen ut, det tredje fra der vi la til (hytta ikke avbildet). Fjerde bilde viser Sandøy (tror jeg) med Fugløya i bakgrunnen.

Siste bildet er fra en annen dag, og viser Smørtorget i Tromsø, med Kaos i bakgrunnen.

Skrevet Thursday 20. April 2006 klokka 12:03 og arkivert under Bilder, Reiser og turer. Merkelapper: | |

4 kommentarer:

 1. Jeg kan se at du har hatt en litt annen påske enn meg. Jeg har hatt en klassisk innepåske med mye hygge for all del, men uten natur.

  Fine bilder


  Sa beatbop Thursday 20. April 2006 klokka 12:24 | #

 2. Bildene kan kanskje bedra litt. Båt- og hytteturen var fra fredag til lørdag, og det siste bildet ble tatt en dag da vi satt på en benk og drakk kaffe, for caféen var full. Noe særlig mer uteaktivitet var det i grunn ikke :)


  Sa Vegard Thursday 20. April 2006 klokka 13:43 | #

 3. Du verden! Her har jeg sånn innimellom lest bloggen din (spesielt da du bodde i Danmark) og så viser det seg at du er fra Tromsø, og til og med jobber sammen med broren min!! Artig! Hils broder’n! :-D


  Sa Wenche Friday 21. April 2006 klokka 19:47 | #

 4. Ja visst er jeg det :)

  (..men jeg vet ikke hvem broren din er, og jeg jobber ikke sammen med noen med ditt etternavn..)


  Sa Vegard Saturday 22. April 2006 klokka 11:29 | #

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2006/04/paskebilder/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)