Syv bilder fra Italia

Forrige | Neste

I år ble det italiensk ferie i ni dager, med Roma som base. Første bilde viser Øyvind og Jon-Fredrik, som henholdsvis gjør ting og spiser ting. Andre er fra Forum. Tredje fra da Italia vant fotball-VM. Fjerde fra Anzio. Femte og sjette fra Venezia, og sjuende fra Roma (Peterskirka).

Skal man oppsummere var det langt fra så varmt som alle mente det ville være i Roma i juli. Det er veldig fint i Italia. Å være i Roma når Italia vinner fotball-VM er kanskje definisjonen på “rett sted til rett tid”. Uendelig gøy. Venezia er kjisjeaktig fint, men dyrt og trengs definitivt ikke å ses mer enn én gang. Firenze er en posh by. Det er lurt å ta den times togturen det er fra Roma til byen Anzio. Ikke mest fordi det er strender der, men fordi de har fantastisk sjømat til rimelige priser. Peterskirka banker alle andre kirker jeg har sett ned i støvlene. Italiensk mat er fantastisk.

Vi kom alle hjem fornøyde, med pastaflekker på shortsen, for å bli slått i trynet med en Tromsøby innstilt på februarprogrammet heller enn juliprogrammet. Å komme hjem igjen har kanskje aldri vært kjipere!

Skrevet Friday 21. July 2006 klokka 10:57 og arkivert under Bilder, Reiser og turer. Merkelapper: | | | |

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2006/07/syv-bilder-fra-italia/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)