Sommeren i bilder

Forrige | Neste

Sommeren i nord, selv om man godt kan argumentere for at den aldri kom, er definitivt over. Jeg har tidligere postet fem bilder fra Dyrøya og syv bilder fra Italia, og her kommer noen til som ikke fortjente egne poster, men som stort sett oppsummerer min sommer.

Hvordan kjenne igjen utendørs sommerfester i Tromsø? Jo, på at gjestene drikker øl med votter på. Buktafestivalen falt på et par av de kaldeste og mest utrivelige dagene i hele sommer. Jeg hadde longs på for første gang på seks år. Og det var juli. Men musikanter spilte, øl ble fortært, og det var trivelig i år også.

Øyafestivalen var imidlertid bedre, både værmessig og musikalsk. Øya er fin for oss som har blitt for gamle og slitne for Roskilde. Bildet viser Lon som.. ja, som vel fikler med et kamera.

I august var det mange fine dager, og heller enn å dra på vanlig trening gikk vi opp på Fløya flere ganger i uken en periode. Det er en fin og lett tur, og veldig nært sentrum. Første bilde er derifra.

En dag i september skulle vi heller gå på Kjølen på Kvaløya. Nok en lett tur, men som tar lengre tid. Imidlertid var det tåke, og dét kombinert med lavt skydekke i høyden gjorde at vi heller snudde. Å gå i tåke blandet med skyer blir kjedelig, og kaldt, fort. Men tross det gjorde tåka at det i flekkene ble veldig fint å være der oppe!

Skrevet Wednesday 4. October 2006 klokka 20:19 og arkivert under Bilder. Merkelapper: | | | |

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2006/10/sommeren-i-bilder/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)