Boyhood av J.M. Coetzee

Forrige | Neste

Tidligere har jeg lest Youth av J.M. Koetzee, som jeg likte. Kjøpte så denne for å la den stå i bokhylla i to-tre år. Boyhood er første del av en trilogi, Youth andre, og jeg tipper siste del vil hete noe à la “Adulthood”. Nuvel, den har enda ikke kommet.

Youth handlet om en ung mann med kunstnerambisjoner som ble jobbende i IBM i London. Boyhood handler om da denne unge mannen vokste opp i utkanten av Cape Town, latet som om han var katolikk, og ikke likte seg så godt i verden.

Og det er omtrent det eneste jeg har å si om boka. Koetzee skriver godt, noe nobelprisvinnere strengt tatt bør gjøre, men historien og karakterene i denne fenget meg ikke i det hele tatt. Jeg leste den ut fordi den er så kort. Håper hans voksne liv har vært litt mer interessant, så skal jeg kanskje avslutte trilogien også. Eventelt lese noe helt annet av han?

Skrevet Wednesday 20. June 2007 klokka 16:18 og arkivert under Litteratur. Merkelapper: | |

Kom med en kommentar

Trackback? http://vaj.no/2007/06/boyhood-av-jm-coetzee/trackback/

Abonner på innlegg Abonner på kommentarer (Hva er dette?)